Meest gestelde vragen

Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op!

Aanvragen/bestellen


Staat uw vraag met antwoord er niet tussen?
Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Bezorgen en ophalen is mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 20,- binnen een straal van 10 km (5101VE). Daarbuiten € 0.40 per km.

LET OP!! Feestverhuur Brabant bezorgt en haalt de spullen op tot/vanaf openbare weg van uw adres tot maximaal 10 meter van onze bus/aanhangwagen.

Tenzij anders is overeengekomen moet het totale huurbedrag+ borg (bij levering) contant worden voldaan. Daarnaast is de HUURDER verplicht (bij levering) de verschuldigde borg (max € 150) contant te voldoen.

De HUURDER is verplicht bij levering de verschuldigde borg (max € 150) contant te voldoen.

Ja, het is belangrijk dat u een kopie van een geldig legitimatiebewijs bij heeft.

Helaas kunt u bij ons alleen contant betalen.

Zonder opgaaf van geldige reden brengen we de volgende kosten in rekening. Tot 14 dagen voor de ingangsdatum 25% van de totaalprijs, 14 tot 7 dagen voor de ingangsdatum 50% van de totaalprijs, binnen 7 dagen voor de ingangsdatum 100% van de totaalprijs.*Onze springkussens kunt u bij slecht weer tot 1 dag vooraf kosteloos telefonisch annuleren.

Ophalen & Retourneren


Staat uw vraag met antwoord er niet tussen?
Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder!

Wij willen onze spullen compleet schoon en droog van u terug ontvangen. Als dat niet het geval is moeten we hiervoor (€ 50,-) schoonmaakkosten in rekening brengen. Het gebruik van papieren slingers/versieringen is ten strengste verboden.

Al onze spullen worden voorafgaand aan de verhuur gecontroleerd op werking en hygiëne. Mocht er iets door uw eigen toedoen kapot of beschadigd raken, meld dit dan meteen.

U betaald een borg voor zoekraken en mogelijk beschadigen van producten.
Lees ook onze voorwaarden.

Wanneer u onverhoopt te laat bent met het retourneren van de gehuurde spullen, calculeren wij het tarief van opvolgende huur-periode. Dag, weekend/- of midweek.

Nog vragen?